En verden av muligheter

Om prosjektet

Vi nordmenn flytter oftere enn før. Stadig flere hopper fra bolig til bolig. Likevel våger vi påstanden: Flytter du til PIR Heistad, er du i mål. Da har du mest sannsynlig pakket flytteeskene for siste gang.

Her får du fabelaktig utsikt, fantastiske solforhold og bor helt ytterst på bryggekanten i en særdeles fin leilighet. Hva mer kan man ønske seg?

Pir Heistad er et usedvanlig attraktivt prosjekt. Her skal det bygges kun 22 leiligheter. Alle med høy standard, svært gode planløsninger og suveren beliggenhet. Noen av leilighetene aspirerer utvilsomt til betegnelsen ‘fjordens flotteste’.

Vi vet ikke hva som er luksus for deg, men for noen er det å kunne sette kajakken på vannet og padle en rolig time før frokost. For andre, å sitte på balkongen og se makrellstimen komme inn fjorden. Kanskje stikke ned på brygga og ta middagen på egen slukstang. Eller hva med å kunne gå fra leiligheten og rett i båten; ta en liten kveldstur på fjorden når man vil, uten å ha planlagt noe som helst?

Du behøver ikke starte dagen med et morgenbad selv om du bor på bryggekanten. Likevel, det er ganske deilig å vite at du har muligheten, at du kan hvis du vil. Det er dette, alle de nye mulighetene du får, som vil prege livet på Pir Heistad.

For de aller fleste tror vi det er luksus bedre enn noen, bare å kunne våkne på bryggekanten ved Eidangerfjorden, til verdens herligste utsikt, og glede seg over en ny, ubrukt dag.

Bestill prospekt